Gårdagen

Igår jobbade Axel hemifrån så han hängde med på den andra föräldraträffen inne i Vårgårda. Den här gången träffades vi på Familjens hus där det finns flera möjligheter till ”socialisering” på veckorna. Det är exempelvis babyträff på onsdagar, 0-3 år på nån annan dag och så helt öppen förskola för alla åldrar. Det är lite sångstund ibland och fika men framför allt då möjlighet för lek för barnen och chans att träffa andra föräldrar. Kul att det finns så många valmöjligheter och träffar!

Just vår träff idag gick mest ut på att presentera Familjens hus och så fick vi se en kort film som handlade om nya och kanske främmande känslor som nybliven föräldrar. En ganska oentusiastisk film så jag minns inte riktigt vad som sades. Men vi har ju liksom varit föräldrar i snart tre månader, vi kan ju det här nu! Hehe 😉

Vi fikade lite också, var lite extra i och med Lucia såklart. Efteråt åkte vi till Sollebrunn där Axel fixade med licensansökan tillsammans med en kille som säljer ett hagelgevär som Axel vill/ska köpa. Ganska krånglig process det där när vapen ska byta ägare. Men det är väl bra antar jag.

Nästa stop på vår eftermiddag var hos banken. Vi uppgraderade min gravidförsäkring till en barnförsäkring samt öppnade ett sparkonto i Lokes namn. Till sist handlade vi lite innan vi tog oss hemåt. Bortsett från en liten melt-down i bilen på väg till Sollebrunn har Loke varit medgörlig och glad. Lite för lite sömn dock för att vara på sitt bästa humör, men blir lätt så vissa dagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.