Mysteriet med den…

..försvunna julgransfoten.

Vi hade fyra saker på agendan igår kväll efter att Axel kommit hem. Vi hann två! Först och främst blev Axel sen för färgblandaren på Jordnära hade bråkat och det hade slutat med att Axel fått fixa den för att kunna få med sig nån grön färg hem, haha. Så efter att vi ätit middag var klockan redan efter åtta på kvällen. Men vi packade in oss i bilen och kopplade på släpet och åkte hem till Tomas för att hämta spånet som äntligen kommit. 52 säckar lastade vi in i släpet och körde hem. Vi lämnade dem dock i släpet, de kan ligga där tills vidare.

Sen var det dags för punkt nr två på listan. Ta in och klä julgranen! Jag var helt säker på att julgransfoten låg på hyllan inne i verkstan, typ där fågelbordet låg innan. Men icke. Vi har vänt uppochner på hela huset och letat i verkstan men kan inte hitta nån julgransfot. Vi hade ju ingen gran förra året utan det är två år sedan vi använde den senast… Glittret och julgranskulorna har vi, men inte foten. Och när vi gick och la oss i går kväll kom vi på att vi nog inte vet var belysningen är heller… Antagligen på samma ställe som foten.. Jag får leta vidare idag, annars får Axel köpa nytt på vägen hem..

Sill hann Axel fixa på kvällen igår också! De övriga punkterna sparar vi tills idag!

IMG_9910

Loke är inte till mycket hjälp, han har aldrig sett en julgransfot ens ju.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.