On our way

Nu sitter vi i bilen alla tre inför vår första ”semesterresa” tillsammans. Bilen är full av kläder, barnvagn, skidor, mat och lite till.

Jag är lite smått ”nervös” inför den relativt långa resan med tanke på att Loke har haft, för att linda in det lite, extra fart på magen sen i tisdags. Idag var det möjligtvis något mindre grönt i alla fall så jag håller tummarna för att det snart är bra igen. Jag sitter bak i bilen så jag kan prata lite med lille grabben i fall han blir för uttråkad. Just nu ser han ut att vara ganska redo att somna.

Bilder från en annan dag!

På den sista bilen övar han raggningsrepliker tror jag. ”How you doin’?”

(Och innan jag hunnit klicka på ”publicera” sover lille grabben så gott så!)

1 thought on “On our way

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s