Snart framme

Vi kom fram till Åmål vid halv tolv tidigare idag och resan dit gick smidigt. Det var lite trafik och Loke sov hela vägen och slog upp sina ögon samtidigt som vi parkerade utanför Camillas och Anders hus. Perfekt!

Väl där fick vi god lunch och Loke fick träffa sina söta kusiner!

Med ny blöja och mat i allas magar var vi redo för etapp två på vår resa. Tjugo över ett lämnade vi Åmål och det dröjde inte många kilometrar innan Loke sov gott igen. Exemplarisk alltså! Ca en timme innan Malung vaknade han och var hungrig så då fick han lite ersättning så vi slapp stanna och var sen vaken och växlade mellan glad och lite ledsen. I Malung stannade vi och tankade och passade då på att låta Loke sträcka lite på sig, äta lite och så fick han en ren blöja. Mätt och nöjd somnade han efter nån mil och sover i skrivandes stund när vi har ca 15-20 minuter kvar. Helt klart en resa över förväntan! Skönt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s