Onsdag

I morse vid halv sex lämnade vi Axel vid tåget inne i Vårgårda så han kan ta sig till Köpenhamn via Göteborg. På fredag kväll är han hemma igen! Loke vaknade till nån sekund när vi klickade i bilstolen i bilen men somnade om direkt igen och sov tills jag flyttade över honom från bilstolen till sängen igen. Då fick han lite mat och så kunde vi båda sova en stund till. Sedan tre dagar tillbaka har han föresten blivit en ”stor pojke” och flyttat över till sin spjälsäng tillsammans med sin söta sovorm. Tidigare har han mest sovit i sitt babynest men det håller han på att växa ur.

Bilden här är dock ”stagead”, men hur gulligt som helst! Både i natt och i förrgår natt sov han hela natten här (med 2-3 matpauser), natten där i mellan var han lite krasslig så då tog vi nestet mellan mig och Axel.

IMG_0212

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.