Täcke på

Det har varit ett riktigt blåsväder idag så därför har dagen tillbringats mestadels inomhus. Jag var ute en sväng i förmiddags med Loke i selen och gav fåren mat och tog på hästarna täcken inför kvällens snöoväder. Sådana här dagar älskar jag verkligen min ligghall med dörr direkt in till stallgången. Kaprifol kom in i ligghallen när jag ropade på henne så jag lotsade över henne till boxen där hon fick lite mineraler medan jag borstade av henne och tog på täcket. Sen öppnade jag båda dörrarna igen och Kaprifol gick fint in i ligghallen igen. Alice behövde lite mutor för att lämna höbalen men i övrigt gjorde jag på samma sätt med henne; inga grimmor eller grimskaft och skönt att knappt behöva gå ut i blåsvädret med bebisen. Även skönt att knappt behöva gå in i hagen med bebisen på magen, det är snälla hästar men allt kan ju hända, speciellt i blåsten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.