Snö och blåst

Igår kväll var jag och Loke hemma hos grannen nedanför på, wait for it, Tupperware party, hehe. Jag var väl inte så intresserad av själva produkterna men jag tyckte det var roligt att bli inbjuden och såg det som ett tillfälle att träffa ytterligare lite människor från byn. Och det gjorde jag också, både gamla och nya! Det var jättetrevligt och Loke charmade alla såklart. Han somnade i min famn en halvtimme innan jag skulle gå dit och jag hade inte hjärta att väcka honom så jag stoppade in oss båda i Axels stora jacka. Jag drog upp dragkedjan över hela Loke precis innan vi gick ut i snöstormen och småsprang de få metrarna till grannen, väl där inne vaknade han sen och tyckte det var väldigt spännande med alla människor. Vi var där i 2.5h och han var pigg och glad mest hela tiden. En liten matpaus mitt i nånstans och sen däckade han i famnen och sov tills vi skulle gå hem, myskillen!

Även nu på förmiddagen är det snöigt och blåsigt och jag hoppas det lugnar sig lite till lunchtid för då blir det nån dryg timme i stallet när Hovis kommer och verkar hästarnas hovar.

En sån här dag hade det varit mysigt med en brasa! Blåsten drar ut värmen så det är nån grad kallare än vanligt trots att det är nollgradigt ute. Ett bra tillfälle till gosiga tröjor i alla fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.