A i uppförande

För alla inblandande under dagens veterinärbesök. Hästarna skötte sig bra och Loke sov igenom det tre timmar långa besöket så jag kunde assistera veterinären med alla tre hästar som jag hade hand om idag. Väldigt skönt att han passade på att sova så bra så jag inte behövde bära omkring på honom bland vingliga hästar och allt som hör till vid tandkontroll och vaccination.

Även tänderna såg bra ut, Alices tänder fortsätter att se jättebra ut för hennes ålder. Inga lösa tänder i år och egentligen bara en tand som var lite ojämn som fick filas lite på för att den inte skulle fortsätta slitas ojämnt. Kaprifols tänder är lite mer ”levande” och där händer det lite mer så det var lite små vassa kanter och nån liten foderficka, men inget större vilket var skönt!

De blev även vaccinerade och sen var det ju bara att vänta på att de skulle bli tillräckligt vakna för att gå ut igen. Alice fick börja så henne kunde jag släppa ut när de andra två hästarna var klara. Kaprifol och Queen släppte jag ut på ridbanan, har ju bara en box och Loke började vakna så jag ville gå in och mata honom. De var ganska vakna men inte så pass att de fick börja äta.

När Loke fått äta och leka lite gick vi ut igen och då kunde man nästan tro att Kaprifol och Queen ogillade varandras sällskap väldigt mycket, såg lite kul ut när de stod på var sin ände av ridbanan:

Så här söt och glad var Loke när vi gick ut och flyttade över hästarna till hagen igen:

IMG_0366

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.