Fredag!

Fredagen är kommen och helgen stundar!

IMG_0374

Loke är inne i en sovperiod för tillfället så jag hoppas att den håller i sig även idag för då planerar jag att tömköra Kaprifol i snön på banan. Hon har fått lite mindre motion ett tag nu för det har varit så fruset ute samt att Axel varit ute och rest en del. Men nu med snön är ju underlaget lite roligare så jag hoppas på att komma igång lite mer igen. Nu vaccinerades hon ju igår så hon ska inte jobbas svettig idag, men jogga lite på töm skulle passa fint. Om Loke inte vill sova i vagnen tar jag motionen ikväll när Axel kommit hem, men det är ju roligare att göra det i dagsljus samt att vi då får kvällen tillsammmans.

Jag glömde ju föresten berätta om bilen igår. När Axel körde ut den ur garaget för att köra till verkstan gick den andra stötdämparfjädern av och la sig emot däcket så det var ju bara en tidsfråga innan det däcket (också) skulle gå sönder. Så bilen fick åka bärgningsbil till verkstan, lyckligtvis skulle ju ändå båda fjädrarna bytas, och även stötdämparna fick bytas. Men nu är den fit for fight igen så Axel kunde äntligen ta sin egen bil till jobbet igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.