Söndagstradition

En solig söndag är kommen och som de senaste söndagarna är det dags för veckans uteritt tillsammans med Rebecka! Jag ska strax gå ut, så fort Loke ätit klart.

Bilden här nere tog jag igår; äntligen tog jag henne på bar gärning!

Jag ser ju att hon är spånig i pälsen titt som tätt men jag har aldrig sett henne ligga ner (förutom den gången hon hade kolik så självklart blev jag först lite nervös, men det var inget fel på henne). Himla skönt att hon, som äldst i flocken och lägst i rang, har ro att lägga sig ner och vila inne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s