Förmiddagsrunda

Lördag och helg! Jag inledde min helg med en uteritt på den bruna tokan, som ändå höll sig OK på mattan idag.

Jag har broddat ett par av mina boots för första gången och det blev premiärrunda idag. Den hårdpackade snön på grusvägarna är väldigt hal, i annan snö tar vi oss fram barfota men just där bilarna har kört blir det halkigt som sagt. Broddarna var lite kluriga att få på vilket bidrog till att jag tappade 9 av 20 under ridturen… Fyra alldeles vid stallet dock så de kan jag ju sätta dit igen. Jag fick in tekniken på slutet så jag ska nog lyckas bättre när jag provar igen. Halkmässigt fungerade det bra i alla fall! Jag red badplatsrundan med en liten avstickare in på en snöigare väg där jag kunde trava lite och ta en kort galopp. Härligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s