Snö slask regn

En inomhusdag i antågande! Jag och Loke ska ju dock ut och mata fåren och det är även min mockdag idag men motion av Kaprifol får nog vänta till senare när(om) vädret är lite trevligare. Vi ska även åka och handla veckans mat och jag tänkte svänga förbi återvinningsstationen på vägen och slänga några kassar med skräp från renoveringen (tapet mestadels). Det blir säkert mer skräp innan vi är helt klara men nu har de här kassarna stått i köket för länge så det ska bli skönt att bli av med ”skiten”. Vi är nästan klara med den gröna färgen, burken tog dock slut innan allt blev målat gång nummer två så det är ca 3 kvadratmeter kvar att måla innan det är dags att klura på panelen och listerna.

IMG_0392

Annars då? Ja inte mycket faktiskt. Axel blir sen hem idag så känns som vi har en lång dag framför oss, hehe. Det händer inte så mycket spännande i veckan heller faktiskt, men vi ska nog ta och komma på nåt skoj att göra 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.