Kyliga dagar

Termometern visar inte på många minusgrader men vinden gör det helt klart mycket kyligare, det märks både på djuren och på temperaturen i huset som inte ens stod på arton grader vid frukosttid. I natt kryper det ner mot tio minus, men vinden ska avta så det kommer nog inte kännas så kallt. Lite synd är det om fåren som ju blev av med sin päls precis lagom till denna kylan, de går inte ut ur sitt hus vill jag lova! Jag har därför satt upp en skiva framför deras ”dörr” idag så det inte blåser in där, blev skillnad direkt tyckte jag. De får massa hö och äta och har en go bädd och ligger tillsammans när de vilar, men lite kallt är det ju.

Hästarna mådde fint idag och mumsade på nya höbalen de fick igår. Kaprifol fick vara lös på banan en stund idag tillsammans med Simon. Det märktes dock att hon dels är ordentligt motionerad de senaste dagarna plus att snön är lite jobbig, för det vart inte mycket spring inte utan bara lugn trav. I morgon tar vi nog en asfaltspromenad så hon får ”vila från snön” lite.

Axel är ute på rävjakt idag, får hoppas han inte fryser alltför mycket 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.