Toppenpass

Ikväll var jag ute i stallet först vid åtta, men vad gör det när min paddock är upplyst och fin! När jag var ute tidigare idag gjorde jag ett rivöver och städade lite så det var dessutom lite extra rent och tjusigt där ute. Jag flyttade även uppbindningsringarna från bakre delen av stallgången till platsen där vi en gång i tiden tänkte göra en box till. Det är lite mer plats där och så slipper man stå i vägen i gången ifall nån vill förbi. Jag hittade en hängare i min stallåda också som jag hängde över boxväggen.

IMG_0910

Kaprifol fick prova ”nya platsen” nu ikväll och den verkar få godkänt. Nu slipper man dessutom (om man inte står i spolspiltan) att hästarna i ligghallen kan komma och störa över väggen plus att hästen ser de andra hästarna lite bättre. Inte så dumt faktiskt.

IMG_0913

Sen red jag som sagt i paddocken och Kaprifol var riktigt fin idag! Jag pratade i telefon med Susanne medan jag skrittade fram så även det blev ordentligt gjort idag, hehe. Sen travade jag runt i lite olika krumelurer och hade koll på bogarna hela tiden och hon gick himla fint! Lekte lite med sidoförflyttningar på olika sätt också och det gick helt okej. Mot slutet av passet satte jag mig ner i traven också och det gick över förväntan måste jag säga. Kaprifol fortsatte vara avslappnad och jag satt ändå helt okej faktiskt! Känns inte alls som en omöjlighet längre vilket är roligt, kanske får ta och bege oss ut på nån dressyrtävling till våren! Nu kan vi ju inte skylla på bettproblem eller nedsittningsproblem längre!

Tänk att man kan bli så glad av ett brunt hårigt djur en snöig onsdagskväll! Axel var ute med Loke sovandes i vagnen samtidigt och rullade in en höbal till fåren. Han försökte ta nån bild också men mobilkamera+mörker är ju inte helt lysande, hehe. Nästa vecka kommer mamma ner så då ska jag stoppa kameran i hennes händer nån dag 😉

När vi båda var klara tog vi en härlig kvällspromenad tillsammans, bra avslut på denna dagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s