Gina Tricot Grand Prix

Jag och mina två systrar har länge haft som tradition att gå på Göteborg Horse Show på Scandinavium varje år vilket är en himla trevlig tradition. Det är nog enda tillfället på året som vi träffas bara vi tre, utan barn och respektive. Förra året var vi dock på EM i Göteborg i stället, och även i år kommer vår tradition ta en liten paus. Camilla ska nämligen åka Tjejvasan den helgen (Heja!!) och Axel är eventuellt i Australien så jag är själv med Loke och tycker att han är för liten för att hänga med på ett sånt event.

Men så häromdagen kom jag att tänka på att det är ju Gina Tricot Grand Prix i Borås i helgen! Denna tävling har vuxit sig rätt stor med åren och i år är ”alla” svenska stjärnryttare på plats så efter lite konsultation med Susanne bestämde vi att vi åker dit och kikar lite! Jag har faktiskt aldrig varit där, lite pinsamt nästan eftersom jag jobbar i Borås och bor så pass nära ändå (4 mil).

Så nu är vi här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.