Trevlig dag!p

Jag och syrran hade en himla trevlig dag i Borås! Hon hämtade upp mig strax efter åtta så vi var inne vid Borås Ridhus lagom till första (ponny-) klassen vid nio. Alltid kul att se små barn på små hästar som flyger över hinder högre än en själv knappt vågar drömma om att ta sig över 😉

Efter ponnyerna var det juniorernas tur i en 135-hoppning. I slutet av denna klassen kom Axel och Loke in och gjorde oss sällskap över lunch i Ladan. En väldigt god hamburgare från Elsas Streetfood åt jag och jag kunde även ”tömma matbehållarna” till Loke, hehe. Loke och Axel stannande även en stund in på nästa klass innan de åkte hem, Lokes första hopptävling!

Klassen var en tidshoppning med hinderhöjder på 145cm och den största för dagen. Lite besviken på denna klass faktiskt, jag trodde det skulle vara lite mer ”klass” och stil, men det var mycket flängridning och många bommar som föll. I slutet kom ju dock Peder in och seglade runt och knep en andraplats efter en norsk välridande ryttare.

Sen följde 1.5h paus så då satt jag och Susanne i Ladan och snackade och smaskade på kakor innan det var dags för Ladies Trophy och sen drog vi oss hemåt och skippade sista klassen. En bra dag och en bra tävling! Lite dåligt med själva tävlingsstämningen tycker jag dock, det var lite slätstruket liksom. Klart det inte är samma känsla som exempelvis inne i Scandinavium, men detta kändes som vilken Lokal hopptävling som helst, och lite ska det väl kännas att man är på en Elittävling med flera av Sveriges toppryttare på plats? Skoj hade vi i alla fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s