Vecka 7

Sportlovsvecka för många, men inte för mig. Fast jag är ju hemma och ledig ändå 😉 Men det betyder att mamma är ledig så hon kommer ner och hälsar på tisdag-torsdag denna vecka. Blir skoj med lite sällskap och så blir det ju lite fler tillfällen till ridning i dagsljus. Får se lite hur vädret ska vara och hur jag lägger upp ridningen, men nåt dressyrpass tänkte jag få in så mamma kanske kan fota lite. Vore skoj att ha lite färska ridbilder, det var ju otroligt länge sen nu. Vi behöver dessutom träna på med dressyren nu, för den 28:e februari har jag en dressyrträning inbokad! Jag ska träna för Åsa Nyström som kommer till ridhuset bara två kilometer från mig så jag behöver inte packa in oss i släpet och åka utan kan rida dit, himla skönt. Jag har inte tränat för denna Åsa tidigare, så det blir skoj att prova. Väldigt roligt att komma igång med träningen igen också, speciellt nu när det känns som vi är på G igen också!

IMG_55475

Andra planer för denna veckan är att Loke ska på BVC-besök med vaccination på fredag förmiddag och på lördag ska vi åka hem till Enbergs för melodifestival-kväll för oss tjejer och bastu-kväll för killarna! (Fast Loke hänger nog med oss tjejer om han är vaken så länge).

Morgonmys i sängen med lilla pojken ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s