Klart för natten

Bebisen är nattad, fåren är nattade och Kaprifol har fått röra lite på sig lös på banan i dagens nya (blöta) snö. Fåren sticker knappt ut näsorna för dörren för tillfället, men de har ju gott om plats inne i sitt lilla hus så det går ingen större nöd på dem. I morgon ska det bli nån plusgrad och sol, så då kanske de går ut och luftar sig lite. Å andra sidan finns det ju inte så mycket för dem att göra ute nu när det är massa snö, förutom att gnaga på lite grenar och bä-a på alla människor de ser röra sig. Man ser allt att magarna växer på dem nu så det ska allt bli några lamm här om en och en halv månad! Det ska bli väldigt spännande 🙂

Kaprifol fick som sagt röra lite lätt på sig i snön på banan idag, det har blåst och snöat hela dagen så det var skönt att gå ut nu på kvällen när det mojnat. Efter motionen fick hon lite kel och kli vilket var väldigt uppskattat. Hon är väldigt tydlig med vad hon gillar och inte gillar; gillar hon det inte ser hon jättesur ut och kan även lyfta på ett bakben och ”hota” lite om jag kliar på fel ställe (hon är väldigt kittlig). Är det skönt åker nosen ner i backen och ögonen sluts och om jag slutar då följer hon efter mig och ställer sig med ”klistället” i rätt position igen. Söt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.