Varför avsluta ett projekt…

… när man kan börja med ett annat?

Jag är ju egentligen lite allergisk mot just det men den här gången har vi bra skäl! Vi håller ju på med hallen som ni minns och den är färdigmålad och nästa steg är att fixa med panelen. Axel vill dock vänta med det tills han har lånat en såg som sågar stora skivor lite bättre än de vi redan har. Sågen verkar just nu anlända om två-tre veckor eller nåt och vi kunde ju inte gå sysslolösa hela denna tiden! En annan tanke var också att om (när!) det nu blir en kamin i mars vore det ju fiffigt om den delen av vardagsrummet var fixat, så vi inte behöver knöla med färg och lister bakom kaminen. Så vi har grejat i tv-delen av vardagsrummet ett par dagar och nu är vi typ klara för tillfället.

Så här såg det ut alldeles efter om-möbleringen:

IMG_0169

Och så här ser det ut nu. Vi har målat taket och väggarna vita och fräschat upp listerna med listfärg. Vi hade all färg hemma redan dessutom så det gick smidigt!

IMG_1008

Eftersom hallen blir väldigt grön kände vi att vi ville ha vitt här inne för att inte göra det mörkare och för att inte ”störa” det gröna och vita i hallen med ytterligare en färg.

Före (även innan det gröna i hallen):

IMG_0171

Efter:

IMG_1010

Och den sista vinkeln:

IMG_0170

Efter:

IMG_1009

Det är kanske inte så stor skillnad på bilderna men det känns mycket fräschare och ljusare. Nya gardiner ska upp också när vi kommer överens om vilka och så får vi se om vi lägger tillbaka mattan igen. Jag vill egentligen ha en annan matta här (en som inte är lika långhårig) men om vi nån gång ska ha en större soffa kanske det är dumt att köpa matta redan nu…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.