En onsdag

I förmiddags var vi ute en sväng hos alla djuren; jag, mamma och Loke. Fåren fick mat och hästarna blev lite borstade på innan Loke vaknade så jag fick sadla Kaprifol illa kvickt så vi kom iväg 😉 Vi gick en bit på asfalten och vände sen tillbaka för jag tänkte rida lite på ridbanan, vilket jag också gjorde. Underlaget var dock inte jättebra idag, det är töväder och minusgrader om vartannat just nu så snön blir hård, knölig och bitvis halkig. Jag travade dock ett par varv och mamma förevigade det med ett par snabba bilder innan hon fick gå in med vagnen och en gallskrikandes Loke (nåja, nästan i alla fall). Jag red nån minut till och red sen runt hagarna för en liten busig galopp på gärdet och avskrittning.

Får se hur underlaget på banan är de kommande dagarna, blir det inte bättre kanske jag får ta och skritta till ridhuset 2km bort och premiär-rida där inne till helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.