Konditionsrunda

Nu har mamma åkt hem för den här gången men innan dess hann vi med en runda utomhus, delvis tillsammans. Mamma och Loke gick en sväng på grusvägarna och jag och Kaprifol följde med dem en bit men fortsatte sedan rakt fram in i skogen. Jag red rundan som vi kallar för Skogshagen och den är på 7km ungefär och innehåller en del skogsvägar och stigar så den är himla trevlig.

IMG_1048

Två härliga galopper och ett par travsträckor fick jag in, jobbigt (och skoj!) i snön sa Kaprifol! Himla härligt att få till en sån här ordentlig runda mitt i veckan i dagsljus. Kaprifol var lagom pigg också och blev bara dödsförskräckt två gånger: Någon hade lagt tre plastpåsar med skräp precis vid vägen och Kaprifols ögon höll på att poppa ut och hon var tvungen att förskräckt backa ett par meter och fnös och taktade förbi högst motvilligt. Det andra tillfället var när vi skulle gå förbi samma plastpåsar på hemvägen, haha. Ibland alltså!

IMG_1052

Hon var inte så trött som det ser ut, haha, hon ska precis nosa på nåt på marken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.