Trevlig kväll

Vi kom fram till Enbergs vid fyratiden igår, precis enligt plan faktiskt! Loke somnade när vi bara hade en kvart-tjugo minuter kvar och vaknade strax efter att vi kommit fram så efter en stund när Axel och Johan började med maten gick jag, Susanne och de tre ”småpojkarna” ut på en promenad. Det dröjde inte länge innan Loke somnade gott i vagnen vilket var skönt, för det behövde han och sen var han en liten solstråle resten av kvällen.

Vi åt god middag (vildsvin och rotfrukter i ugn, inkl sötpotatis: mums!) och sen när klockan närmade sig åtta somnade alla tre barnen, Axel och Johan satte sig i bastun och jag och Susanne satte oss framför veckans melodifestival. Jag vet inte om vi fick i oss för mycket att dricka, men det var inte lika illa som det brukar vara faktiskt!? Haha. Vi hade trevligt i alla fall och en mysig brasa hade vi också!IMG_1063

Loke vaknade till nån gång men det räckte med att klappa honom lite på huvudet och peta in nappen så sov han vidare och vaknade precis när vi skulle gå och lägga oss vid elvatiden. Då fick han mat och precis när han nästan somnat igen kom det ut kopiösa mängder bajs så det var bara att gå upp och byta, haha. Resten av natten var dock bra!

I morse var Loke var hur go som helst och satt hos Susanne och hade det mysigt, så åt vi frukost mm och vid strax efter tio var Loke TRÖTT efter att ha varit i full gång sen strax efter sju. Han somnade ganska omgående han fick lite mat i sig så då passade vi på att åka hemåt så han kunde sova gott hela resan hem, och det gjorde han också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.