När tiden är kommen

Jag ska försöka ringa er alla inblandade innan jag tar ett beslut men just nu gråter jag bara jag snuddar vid tanken så jag tänkte att jag skriver det här först så behöver jag inte förklara bakgrunden flera gånger. Alice är dålig. Hon har varit knackig hela vintern och speciellt i ena bakbenet men hon har ändå varit vid gott mod och rört på sig i hagen och bjudit till lite högre gångarter vid tillfällen. Jag har haft ögonen på henne såklart och i går gjorde det ont i mig att se henne röra sig, för att hon hade ont. Jätteont. Hon gick tre stapplande steg mot höbalen och sen var hon tvungen att stanna och vila. Sen gick hon tre steg till. Och vilade. De andra hästarna var långt borta och hon ville verkligen gå till höbalen.

Idag har jag pratat med veterinären och de kommer ut redan idag (vet inte tid än) och tittar över henne och ser om de kan se något uppenbart. Men med tanke på hennes ålder så tror jag tyvärr inte att det är så mycket som jag kan och vill göra som samtidigt kan försämra hennes livskvalité. Vi får se.

IMG_6570

2 thoughts on “När tiden är kommen

  1. Jag är så ledsen för din skulle Lovise. Man vet innerst inne när tiden är inne och när det är rätt att ta beslutet men de är ändå ett helvete. Stor kram till dig och jag tänker på er ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.