På väg hem

Då sitter vi i bilen igen, på väg hemåt denna gången. Igår vid halv fyratiden när vi äntligen fått vår höbal levererad packade vi in oss i bilen och åkte iväg för lite släkt-träffar. Först träffade vi två av Axels fastrar och fikade lite med dem. Loke var på charmigt humör och gjorde oss extra stolta som föräldrar 😉

Därefter åkte vi till stugan där Axels föräldrar var, samt Kaj och Tilda. Vi åt middag och sov över där. Idag på förmiddagen har vi varit runt på inte mindre än tre ställen. Först träffade vi en kusin till Axel som precis fått barn (en månad sen) och sen en annan kusin (som inte är en kusin, men det är enklast så, hehe) De har en son som är exakt en månad yngre än Loke, fast man kan tro att de är lika gamla!

Och till sist åkte vi hem till Axels farmor där vi sammanstrålade med familjen och åt lunch tillsammans. Loke hade vid det här laget endast haft två kvartslånga powernaps sen klockan sju i morse men han höll sig ändå relativt pigg och glad faktiskt! Det dröjde inte många minuters bilresa nu på hemvägen innan han somnade! Vi är i Borås i skrivandes stund och jag kan nog lova att han fortsätter att sova resten av vägen hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.