Backvägen

Jag och Rebecka valde att rida Backvägen idag, eller Alfs väg som den heter på jaktkartan. Den var oplogad och helt fantastisk att rida på i detta vinterväder.

En bit asfalt fick vi inleda med dock, fast det är inte så mycket asfalt där heller just nu!

Och sen in i skogen!

Massa trav och lite galopp blev det, hästarna fick kämpa på i snön.

När vi nästan ridit hela Backvägen och skulle snart komma ut på asfalten igen fast längre bort valde vi att vända och rida samma väg tillbaka för att få lite mera skog och mindre bilväg på rundan. Det blev således ännu mera trav och en galopp (med bock från Kaprifols sida) och sen en härlig avskrittning i strålande solsken.

2 tankar på “Backvägen

  1. GOSA made the effort while other organisations have collectively done nothing of any value from the day the FCA was announced. Most can be said to have contributed to the success of the FCA by indoctrinating members in to acceptance of defeat and collaboration with the SAPS even doing their advertising for them. I am not defending GOSA and organisation that lost its way due to officials giving up hope and not seeing instant success. Official who stupidly thought other organisations knew best when it was the exact opposite. No organisation had a better grounding than GOSA, no organisation had better knowledge, first-hand experience or the only worthwhile training any firearm owner has ever had in this country in winning this fight. All forgotten, just ask any firearm official you like how they intend to win this fight and what does a win mean to them. Post the response as a blog I am sure Gedeon would love to post it and I am willing to bet you cannot get a response. People without a clear vision of victory or a path simply cannot win this fight. BTW a faster more efficient FCA is not under any circumstances a victory it is COLLABORATION. If the FCCA is going to fail help it fail is a better plan. What are firearm organisation officials doing? Helping government.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.