Fullspäckad dag

Ja när jag är mammaledig och plötsligt har TVÅ inbokade saker på samma dag, då känns dagen full! Hehe. Klockan 13.00 ska jag och Loke vara på föräldrarnas hus inne i Vårgårda och dagens tematräff handlar om ”barn och mat”. Ganska passande eftersom Loke numera får smaka på massa spännande saker. Pannkaka i morse!

IMG_0779

Lite senare är det dags för dressyrträning! Jag ska göra i ordning Kaprifol och rida till ridhuset två kilometer bort och träna för en tränare som heter Åsa. Det ska bli väldigt roligt, och antagligen lite kallt. Vi har femton minusgrader, snålblåst och lite snö i luften för tillfället så jag får klura lite på hur jag klär mig bäst. Jag blir säkert kall på skrittvägen dit, men varm och go under träningen. Det blir väl till att köra på lager på lager så jag kan ta av nåt allteftersom träningen fortgår.

IMG_66619

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.