Kallt idag!

Drygt tio minusgrader och isande vindar = VÄLDIGT kallt! Därför har vi hållit oss mestadels inomhus idag kan jag lova. Passande nog har Axel jobbat hemifrån idag också så han har kunnat ha Loke inne medan jag fodrat djuren. Jonas-Hovis var även här på eftermiddagen och såg till Kaprifols fossingar och det var skönt att inte behöva dra ut Loke i stallet då.

Det finns ju mycket roligt att göra inomhus som tur är, hoppgunga till exempel!

IMG_1253IMG_1255

Och nu på kvällen har vi kört på med ”operation mata Loke full”, det gick ju dock inte lika bra idag som igår, hehe. Trots en envis pappa somnade Loke efter ca 2/3 av sin kvällsflaska och var sen omöjlig att väcka (inom rimliga mått liksom). Vi får se om det räcker helt enkelt, eller om vi kanske smockar i honom resten om nån timme.

IMG_1268

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.