Fårinspektion

Lite smått nervöst är det ju nu när det endast är en månad kvar till lamning. Vi är ju lite nybörjare på det här och frågade lite försiktigt Annika (fårens förra ägare) i morse hur tjocka de ska bli egentligen. Två av tackorna är nämligen väldigt tjocka och ser i princip sprickfärdiga ut och har även fått mer framträdande spenar och juver. Annika bor bara en kilometer härifrån så hon svarade att hon gärna kom förbi på en promenad, så det gjorde hon.

Och vi kan vara lugna, de ska bli ännu mer sprickfärdiga, hehe, och det minns man väl från när man själv var ”dräktig” att man visst kunde bli ännu tjockare när man trodde att det inte gick längre. Hon trodde dessutom att det minsta fåret, som inte alls har en sådan bred mage som de andra två, är den som har två lamm i magen och inte tvärt om som vi trott. De såg fina ut i alla fall och hon kommer tillbaka om två-tre veckor och kikar på dem igen, haha. Rätt skönt att ha henne så nära faktiskt!

28577410_1875840689124505_7215693358205763584_o

”Far till alla barnen”, fotat av Tilda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.