I väntrummet

Klockan är snart tio och jag har precis satt mig i väntrummet hos tandläkaren. Dags för koll! För mig alltså, även om Loke fick en tandborste och en tandkräm hemskickad för någon vecka sen har han ju inga tänder att kolla än. När han fyller ett år ska han till tandläkaren första gången och får han tänder innan dess (vilket han ju borde såklart) ska vi borsta!

Men nu är han hemma med Axels som jobbar hemma idag så jag kunde ta tiden hos tandläkaren. De ringde mig i torsdags nämligen och frågade om jag kunde ta en återbudstid. Smidigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.