Bildkavalkad

En vecka har nu gått utan Alice här på gården och det känns helt okej faktiskt. I och med att hon har varit pensionerad det senaste halvåret ungefär är det ju inte så mycket sysslor med henne som plötsligt försvunnit, utan det är sig ganska likt. Det är lite tomt i hagen, lite ”färglöst” utan den fina skäcken och ingen extra fluffig päls att borsta och gosa i, men det är jag liksom förberedd på när jag kommer ut i stallet. Den gången det ”högg till” lite extra var när jag tittade på vädret och hann tänka att jag nog ville ta på Alice täcke, innan jag insåg att det ju inte behövdes.

Jag är inte den som ”ältar”, men en bildkavalkad kan vara okej tycker jag. Jag har oräkneliga mängder med bilder på min dator genom alla åren, flest de senaste såklart. Här är ett litet axplock (mestadels 2008-2015) där jag tycker att man verkligen ser vilken härlig och mångsidig häst hon var.

1 thought on “Bildkavalkad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.