Många framsteg

Loke gör många framsteg dessa dagar i sin ”kroppshantering”. Det är inte långt borta att han kan sitta själv och i gåstolen står han ganska stadigt samtidigt som han har börjat röra lite på den genom att ibland hoppa fram, ibland ”gå”. Han greppar väldigt medvetet saker, men det har han gjort ett tag nu.

De senaste dagarna har han börjat använda sina armar i magläge och har börjat lyfta upp överkroppen lite med hjälp av dem samt att han har börjat vrida sig lite i sidledes. och med det menar jag att han efter en stund låg med överkroppen över den röda linjen här nere på bilden. Inte så att det är riktigt medvetet ännu tror jag, men det är på gång.

Även i munnen händer det grejer. Inga tänder som syns ännu men han har lärt sig göra klickljud med tungan. Han har även blivit duktigare på att ”tugga” maten och även suga in den i munnen om den hamnar på läpparna. Speciellt om det är nåt gott 😉 Kiwi är nog fortfarande favoriten.

Han har även börjat sova i eget rum faktiskt, en stund i alla fall. Jag lägger honom där vid halv åtta-åtta när han somnar för kvällen och då sover han där inne tills han vaknar första gången vilket är vid ett-tiden för tillfället. Då tar jag med honom in i vårt sovrum för jag fryser ihjäl om jag ska sätta mig i en kall stol/säng och mata honom, hehe. En bra början i alla fall!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.