Tröskel på gång

Som ni kanske minns tog vi en golvbräda från dörrhålet in till köket för att ha till hålet i vardagsrumsgolvet. Det blev jättebra och tanken var sen att fixa någon sorts tröskel till det nya hålet i golvet. Det här hålet:

Axel fick en idé på en variant, nämligen att ta en golvbräda från det gamla sovrumsgolvet och använda i stället. Det är ganska likt köksgolvet så först tänkte vi att det skulle kunna gå att skarva. Det finns dock ingen ”skarvkant” kvar på köksgolvets sida så vi gjorde så här i stället:

Nu ska vi bara köpa en till sån där ”guldlist” att sätta över den andra skarven så duger det så länge. Blir lite udda kanske men jag tror inte vi kommer störa oss på det. Någon gång kommer vi antagligen byta golvet i köket så då lägger vi det golvet in i dörröppningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s