Lörda!

Helgen har börjat och en av fördelarna med att Loke numera vaknar tidigare är ju helt klart att dagarna blir längre. Planen för dagen är att motionera Kaprifol en runda i skogen och greja lite med dörröppningen mellan hallen och köket. Axel kom nämligen på en enkel lösning till tröskelvariant som vi ska testa. Återkommer med detta! Axel kanske ska ge sig ut med skidorna också, hans ena stav är dock trasig så det beror på om han kan lösa det.

I eftermiddag ska vi åka hem till Enbergs och äta middag och se melodifestivalfinalen tillsammans (fast Axel och Johan sitter nog i bastun). Även mamma kommer och gör oss sällskap. Vi sover sen över till i morgon och åker hemåt någon gång under förmiddagen.

Nu ska jag se om jag kan få Loke att fortsätta sin förmiddagslur någon annanstans än i mitt knä.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.