En bra helg till ända

Vi har haft en toppenhelg med få måsten och mycket roligheter. Igår åkte vi som sagt till Susanne och Johan och vi åt gott och kikade på melodifestivalen på kvällen och hade det allmänt trevligt! Loke hade en bra natt också så vi vaknade utvilade och glada i morse.

IMG_1518

Vi åkte iväg ganska tidigt för Axel skulle eventuellt vara med på rävjakt, det blev dock inget så vi åkte in till Alingsås och besökte Jordnära och Ica. På Jordnära handlade vi lite inför lamningen som närmar sig med stormsteg (värmelampa och nappflaska bland annat) och på Ica handlade vi veckans mat. Efter handlingen fikade vi lite och Loke fick också mat innan vi åkte hem igen.

IMG_1523

Väl hemma igen hade vi lite småpyssel för oss, vi fixade dörrhålet bland annat då vi köpte en till list på Jordnära och så hämtade Axel in barnstolen utifrån. Dags för den här grabben att delta i måltiderna lite mer på riktigt nu ju!

IMG_1534

Loke är väldigt intresserad av maten vi äter och trots att han var dödstrött vid middagen åt han glatt allt som vi åt; rådjursstek och rotfrukter bestående av potatis, sötpotatis, morot, kålrot och palsternacka. Han är väldigt söt och gnäller lite när han inte får smaka och verkligen drar in handen/skeden som närmar sig med mat. Roligt! Mango fick han smaka på tidigare idag också, smaskens.

IMG_1542

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s