En bra fredag

När Loke fått rasta av sig en stund i morse blev han snabbt ganska trött så jag tog med honom upp till sovrummet och efter lite mat somnade han sött så vi sov båda två i en och en halv timme ungefär, inte alls dumt! När vi vaknade fick fåren mat och sen åt vi frukost själva. Därefter följde lite bus och lek!

IMG_1658

Och vid nästa sovpaus vid halv tolv la jag Loke i vagnen och tog med mig Kaprifol ut på en promenad. Hon var lite på tå i blåsvädret men skötte sig fint och vi gick riktigt raskt så det blev ändå helt okej motion faktiskt, 4.5km gick vi! Jag blev positivt överraskad över grusvägarnas kondition faktiskt, på vissa ställen var det mjukt och trevligt, det blir nog vår snart ändå!

IMG_1661

Loke sov större delen av promenaden, han hade en vakenstund mitt i där han låg och babblade lite innan han somnade om, annars vaknade han lagom till att Kaprifol fått komma ut i hagen igen. Bra tajming! Vi åt då lite lunch och tvättade lite tvätt och sen fick jag ett sms om att gardinen kommit så jag packade in Loke i bilen och så åkte vi in till ”stan” för en massa ärenden. Vi tankade bilen, slängde massa skräp, hämtade ut gardinen, handlade blöjor och lite till på Ica och så stannade vi på apoteket och köpte nya napp-delar till nappflaskorna som har lite större hål i sig. På vägen hem babblade Loke på och blåste bubblor och plötsligt blev det tyst, så då hade han somnat. Sötnosen 🙂

IMG_1667

Han vaknade några minuter efter att vi kommit hem, så blev en kort power nap, får se om han behöver en till innan läggdags men antagligen inte. Nu är klockan halv fem så tänker mig att Axel snart är på hemväg och då är det heeeelg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.