Vad hände?

Vad hände med att sova till nio? Jag som gillade det! Idag lyckades jag få ungen att ligga kvar till kvart i sju, alldeles för tidigt enligt min smak. Fördelen är att vi hann pussa lite på Axel precis innan han gick ut genom dörren. Jaja, solen skiner i alla fall och det är fredag! Jag tror dock att vi skippar vuxen-barnträffen idag för Loke är rätt snorig så det känns lite dumt att träffa andra bebisar då.

IMG_1641

Vi hade en mysig kväll igår, Loke somnade kvart över sju och då plockade vi fram lite oliver, räkor, kex och ost och vitt vin och lyxade till det lite. Vi åt tillochmed inne i vardagsrummet, det är vi annars ganska duktiga på att låta bli.

IMG_1651

På tal om vardagsrummet har det blivit lite upp-piffat den senaste veckan. En gardin har kommit upp (den andra var fel storlek på när den kom och den nya har fortfarande inte kommit) och vi köpte faktiskt en matta igår. Den kostade bara 500kr (på Jordnära!) så vi kunde inte låta bli. Den kan nog passa även om vi köper en större soffa om sisådär fem år, haha.

IMG_1654

Jag gillar´t, det är ett himla trevligt rum att vistas i numera. Öppet, ljust och lite ”ombonat”.  Men nu ska jag köra slut på den här grabben så vi kan gå och sova en stund till innan vi kickar igång dagen ordentligt.

IMG_1652

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s