22:e mars

Jag och Susanne hade en trevlig kväll igår och förmiddag idag! Loke sov extra bra i natt och vi vaknade utvilade vid halv sju-sju och intog frukost strax därefter. När det var dags för Loke att sova första omgången la vi honom i vagnen och gick ut. Fåren fick mat och sen gick vi en liten promenad så Loke skulle somna, vilket han gjorde ganska snart. Klockan var inte mycket mer än nio så jag och Susanne skottade snö (japp, vi fick mer i natt) och så borstade vi lite på Kaprifol. Loke fortsatte att sova så jag sadlade Kaprifol och red en kortis på ridbanan. Underlaget är som sagt inte så bra men det gick att jogga lite i alla fall och det kändes bra att kunna sitta upp och känna lite på henne. I mjukisbyxor, hehe.

Jag tog en liten galopp på grusvägen också! Den var snöfri igår så det var bara lite kramsnö ovanpå.

Och Loke var söt och glad när han vaknade! Vid kvart i elva var det dags för oss att åka till BVC för sex-månaderskontroll och Susanne åkte hem till sig. Lite senare ska vi även på infoträff för babysimmet som drar igång i nästa vecka, blir skoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.