BVC och babysim

Dagens BVC-besök gick bra. Vi hade läkaren med idag och efter vägning (8kg!) och mätning (68.5cm!) kände hon igenom mage och testiklar, lös i ögonen och lyssnade på hjärtat. När Loke föddes hade han ett blåsljud på hjärtat som försvann till dagen efter och har inte hörts sedan dess, idag hade han dock återigen ett blåsljud på hjärtat så vi kommer få en tid för att kolla upp detta lite noggrannare.

Loke fick även visa att han kan hålla en leksak med båda händerna och så frågade dem om han kan vända sig (japp!) och om han tittar efter leksaken som kastas/tappas i golvet (japp!). Han visade även att han nästan kan sitta också! Mycket imponerande.

Efter BVC-träffen hade vi lite tid att slå ihjäl innan det var dags för info-träff för babysimmet som börjar nästa vecka och jag tyckte det var onödigt att åka hem i mellan så jag tog med mig Loke och åt lunch på McDonalds. Han fick ingen Happy Meal, men han fick smaka på hamburgerbrödet och en liten bit av min hamburgare. Inte så dumt!

IMG_1912

Sen åkte vi och handlade lite frukostbröd och han somnade i bilen och sov fram tills det var dags att gå in på badhuset. Träffen gick smidigt, vi fick lite information inför starten nästa vecka, det ska bli kul! Badhuset är ganska litet, men väldigt fräscht och fint. Fördelen med att det är litet är att det bara är vi där när det är babysim vilket nog ger en lite lugnare atmosfär. Nog så mycket nya intryck ändå tror jag!

IMG_1915

Efteråt inhandlade jag Lokes första badbyxor (badblöja) också! Tjusiga va?

IMG_1916

Får prova dem i badkaret nån dag i veckan och ”simma lite” så vi är redo till på torsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.