Kalas

Igår var jag och Loke iväg hela dagen; vi åkte hemifrån vid 8.42 och var hemma halv åtta på kvällen. Innan vi åkte mockade jag lösdriften och såg till fåren och det senare gjorde jag även så fort vi kom hem, inga lamm ännu! Vi åkte först till Gullspång där Susanne + barn och Peter + barn redan var. Camilla med familj ligger tyvärr sjuka i influensan så de fick stanna hemma.

 

Ett par timmar senare åkte vi in till Mariestad och restaurangen Buffalo för att fira min mormors 93-årsdag. De flesta kusinerna var på plats och även min moster och hennes man. Vi åt en god middag (jag åt Jack Danielsglaserad pepparbiff, väldigt god!) och hade trevligt. Loke var stundtals lite rastlös, men höll sig ändå ganska glad och ”snäll”. Även de andra barnen skötte sig fint och roligast var efter maten när restaurangägaren frågade om de ville hjälpa till och diska och alla barnen sa glatt ja och följde med in i diskrummet och kom snart tillbaka ut igen med var sin liten godispåse, himla gulligt!

Efter middagen åkte vi till hemmet där min mormor bor sedan ett knappt år tillbaka och åt tårta i en av de större samlingslokalerna. Vid strax efter fem kände jag att det började bli hög tid för Loke att sova så jag tackade för oss och packade in oss i bilen och åkte hemåt. Loke sov halva vägen och grät resten ungefär. Jag stannade vid ett tillfälle och fick honom glad igen men han började gråta så fort vi åkte igen och somnade sedan precis i Vårgårda och sov sista biten. Han vaknade när vi gick ur bilen men somnade ganska enkelt efter byte till pyjamas och mat. Han har sovit helt okej i natt i alla fall!

IMG_1944

Nu är vi inne på sista dagen innan Axel kommer hem! Han är på väg hem sen i går kväll men han är ju en bit bort så han landar först i morgon förmiddag.

Idag är Loke föresten ett HALVT ÅR gammal, det får vi fira på något vis.

2 thoughts on “Kalas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.