Tisdag

Igår kom Axel hem! Han kom hem vid lunchtid ungefär och är ledig idag, så vi hade nästan hela dagen tillsammans igår och så även idag. Även mamma kommer hit idag, hon ska passa Loke en stund i morgon när jag ska till tandläkaren och fixa en gammal lagning som sitter lite löst. Tanken för dagen är att få ut trädet ur hagen så vi kan sätta upp staketet till paddocken igen. Den höll på att bli ridbar på spåret under gårdagen, men så kom det mera snö igen så det är väl egentligen ingen större panik, men jag tror och hoppas att det töar bort snart igen. Och man kan ju rida utan staket, men det är ju alltid skönt att fixa såna där småprojekt så det inte blir liggandes.

IMG_1948

I övrigt börjar det bli hög tid att fundera över lamningsbox och övervakning utav fåren, tio dagar kvar till BF för våra tre tackor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.