Härlig dag!

Solen har skinit hela dagen och mamma och Susanne med barnen har sällskapat hela dagen! De senare anlände vid halv tio-tiotiden med massa gott fika som vi kalasade på och sen var vi ute en stund och hälsade på fåren mm. Jag skulle ju till tandläkaren vid 13.40 så vi åkte alla in till Vårgårda och åt lunch tillsammans och medan jag var hos tandläkaren gick de andra på stan lite i det vackra vädret. Loke hängde med i vagnen och skötte sig strålande såklart. Det tog inte alls lång tid hos tandläkaren, skulle bara ta bort en gammal lagning som börjat släppa och sätta dit en ny, så jag var snart klar. Vi handlade då lite smågrejer på Ica innan vi åkte hem.

Jag lämnade då Loke i goda händer och stack ut på en runda på grusvägarna med Kaprifol. Det hade töat fint under dagen så det var mjukt och snöfritt på nästan alla vägar så jag travade och galopperade en hel del, superhärligt verkligen! Det blev ganska exakt sex kilometer och en hel del galopp som sagt.

Tillbaka vid stallet fick Lucas och Oliver skritta lite på Kaprifol som skötte sig fint med barnen på ryggen. Hon har verkligen förmågan att växla från ”studsig racerhäst” till snäll barnponny på några sekunder. Så duktig.

Sen var det dags för Enbergs att åka hem och jag och mamma började på middagen eftersom Axel var på g hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.