29:e mars

Ännu en solig dag gryr! Idag ska mamma dra sig hemåt men innan dess tänkte vi ta en promenad tillsammans så Kaprifol får komma ut idag igen. I eftermiddag är det även dags för första passet med babysim! Det ska bli roligt och spännande! Första doppet är dock bara tio minuter, det blir nog så mycket nya intryck för de små första gången. Bebisarna behöver heller inte duscha innan badet de första gångerna, det ska däremot vi vuxna göra. Axel jobbar hemma idag, dock får han inte följa med till babysimmet för han har dragit på sig en sån där livsfarlig man-cold ni vet. Får hoppas han överlever så han kan följa med nästa vecka i stället. Åtta gånger ska vi gå på babysim nu i första omgången, sen finns det ”fortsättningskurser” i flera steg om man vill fortsätta eller så kan man såklart åka till badhuset själv också.

IMG_2082

Extra härligt med långhelg på ingång! Typiskt att Axel är sjuk dock, men vi får göra det bästa av situationen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.