Eldar gamla synder

Det tråkiga är ju dock att det inte är våra synder. En bit bakom stallet ligger en gigantisk hög med blandat bråte. Det är allt från sly, brädor, möbler, höbalar till plastdunkar, lysrör, impregnerat virke och mera plast i olika former. Mycket av det ska aldrig slängas i naturen över huvud taget med det brydde sig tydligen inte förra ägarna till vår gård om.

Vi har inte riktigt orkat ta tag i detta tidigare då det är ett enormt och tråkigt projekt, men idag har vi börjat sortera lite och elda en del av det som går att elda.

IMG_2102

IMG_2103

Vi eldade i ca fem timmar och det syns lite på ena hörnet av högen att vi har börjat, haha. Känns motiverande! Vår plan är dock att få bort det övre lagret för det är där den mesta plasten och annat som inte bör eldas finns, och sen eldar vi resten av högen på plats en dag med ingen eller minimal vind i rätt riktning.

IMG_2101

Loke var inte riktigt på sovhumör idag och tyckte inte det var så kul att sitta i vagnen och titta på heller, så det är mest Axel som har jobbat. Jag och Loke var inne och handlade en sväng i Vårgårda i alla fall, så lite nyttiga var vi.

IMG_2100

IMG_2110

Under eftermiddagen red jag ut en sväng på Kaprifol också. Jag hade ju först tänkt gå till ridhuset idag men eftersom vi drog igång brasan på obestämd tid tar jag ridhuset i morgon i stället. Grusvägarna var mjuka och sviktande så jag red upp mot Skog och vände när jag kände mig nöjd helt enkelt, 6.7km blev det och en hel del trav och galopp.

IMG_2107

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.