Badpremiär

Det blev en härlig skrittrunda/promenad i förmiddags för mig och mamma med Loke i vagnen. Det var rätt lagom med en skrittrunda efter gårdagens galopper och i morgon ska jag rida bort till ridhuset tänkte jag.

29747172_1610002032381849_1895737759_o

Efter fikat åkte mamma hemåt och Loke hann sova en halvtimme innan det var dags att packa in oss i bilen och åka in till simhallen i Vårgårda. Det var helt klart ett projekt i sig att ta in mig och Loke i badhuset; det skulle kläs av och duschas och kläs på och det var ju inte bara vi som skulle göra det.

Loke var lite förskräckt över alla människor och ljud och blev ledsen när han skulle sitta i stolen medan jag duschade, så jag fick hålla i honom medan jag duschade. Blev lite blöt i alla fall 😛 Inne vid bassängen satt vi ner ett par minuter innan det var dags att gå i vattnet så Loke han hämta sig lite och var glad igen när vi gick i vattnet. I vattnet var det spännande, men också lite läskigt så han satt väldigt stilla och tyst till en början och ville inte ta leksaken som erbjöds i ”välkomstsången”. Men han blev snart varm i kläderna och plaskade lite och sprattlade.

Vi fick prova lite olika grepp på bebisarna i vattnet, inte alltid så lätt när ungen inte ligger still… Och så gick vi runt lite och gick under en tunnel och höll bebisarna i rörelse hela tiden så de fick vattenvirvlar runt kroppen som lite massage. Eftersom det var första gången var vi bara i tio minuter och det kändes ganska lagom faktiskt. Vi avslutade med en sång där ”läraren” hade en flaska med massa hål i som hon fyllde med vatten och när hon lyfte upp den i luften ”regnade” det vatten från flaskan. Spännande att titta på!

Sen blev det ju lite samma projekt efter badet med försök till dusch och påklädning, inte så lätt! Men det lär vi oss väl så småningom.

Nu är vi hemma igen och har ätit lite mat, risotto för mig, lasagne för Loke! Vi tyckte båda att det var riktigt gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.