6:e april 2018

Inga lamm i natt men det känns onekligen som att det närmar sig. Fortfarande.. Fårens förra ägare är nyfiken och på väg hit i skrivandes stund för att kika lite. Igår kväll, efter att ha sett lite film på fåren, trodde hon att den ena tackan nog skulle lamma inom ett dygn, så vi får se om de är så punktliga att de lammar på sitt BF-datum. Det är soligt och varmt idag så jag tänker att det inte är omöjligt att det kommer nåt i em, kväll…

Jag är fortfarande lite hostig och snorig men tänker ändå rida en sväng. Jag skippar dock det planerade besöket hos min arbetskamrat samt veckans barnträff på församlingshemmet. Vi ska ju vara nära till hands om det blir lamm också så det är inte endast baserat på min snorighet.

Även Axel är hemma idag och jobbar lite mellan varven. Oftast låter jag honom vara i fred men visst blir han lite utnyttjad också, vissa grejer är ju lite enklare att göra utan en snart nio kilos bebis på armen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.