Plask plask

Babysimmet gick bra! Eftersom Axel skulle bada och inte jag slapp Loke sitta i stolen vid duscharna medan jag duschade, det var ju det momentet som var läskigast sist. I stället behövde han bara byta om och så stod vi och hängde lite vid duscharna så han fick lyssna på alla ljud och titta lite. Sen gick vi vidare in i badhuset där Axel väntade, ombytt och klar. Jag satt på en stol vid bassängkanten under hela badet och Axel var med Loke i vattnet, det var roligt att titta på!

Loke var mycket modigare redan från start jämfört med sist och plaskade och sprattlade ordentligt och vågade ta på och ta emot leksaker som erbjöds under badet. Idag badade de fulltid också; en halvtimme och Loke orkade fint, han blev lite trött efteråt när jag tog på honom kläderna igen, men höll sig ändå vaken i bilen nästan hela vägen hem.

När vi kom hem jobbade Axel en stund till och jag roade Loke en stund till innan han däckade i min famn och sov gott. Vid fem-halv sex gick jag ut till stallet och lät Kaprifol springa av sig lite energi på banan efter två vilodagar. Det var härligt sa hon! Banan är nästan helt snöfri nu, det är lite ”plogrester” kvar bara. Ett annat vårtecken syns utanför stallet i krukorna som jag har där:

IMG_2228

Ganska starkt ändå va? Gissningsvis är det påskliljor som jag satte i där förra våren. I morgon är det due-date för våra får så Axel jobbar hemifrån och jag tänkte passa på att rida ut i det strålande solskenet som planeras in i morgon. Så här blir de följande dagarna för Kaprifol om jag håller planen:

Fredag: Uteritt i alla gångarter
Lördag: Dressyr med bommar
Söndag: Uteritt med Rebecka, hon är dock förkyld så om hon inte är helt frisk löshoppar vi i stället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.