Seriehoppning

Det blev aldrig någon hoppning tidigare i veckan så jag drog fram lite hinder i dag i stället! Det blev en serie på ena långsidan med två studs – ett galoppsprång – räcke med grind – ett galoppsprång – oxer. Kaprifol kändes lite småseg, men hoppade fint. Jag hoppade i vänster varv ett par gånger innan Axel hjälpte mig att bygga upp den sista oxern, och jag gjorde samma sak i slutet, men i övrigt blev det hoppning i höger varv.

Förutom att det blir lite konditionsträning är detta en bra övning för ökat självförtroende. Studsen gör att man kommer rätt in och får sedan bra avstånd till de resterande hindren, så då kan man höja upp lite om man vill hoppa lite högre än vanligt. Det var även min tanke för idag, att hoppa lite högre än typ 60 som jag brukar, haha. Så 90cm landade oxern på de sista rundorna. Och det kändes helt okej faktisk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.