Uppföljning

Här kommer uppföljningen på morgonens ”läkarbesök och babysim”! Hos läkaren kunde det nog inte gått bättre. Loke var på sitt allra charmigaste solskenshumör och läkaren kunde inte höra något blåsljud trots ytterst noggrannhet. Inte helt ovanligt att det kan komma och gå lite hos bebisar samt att hjärtat fortfarande är lite ”mjukt” så om mycket blod passera hjärtat kan det ibland låta som ett blåsljud. (Typ så i alla fall)

Vi åkte hemåt och där väntade pappa/morfar så vi lunchfikade tillsammans innan han åkte vidare och Loke lades för att ladda batterierna inför babysimmet.

Babysimmet var lyckat och även dusch före och efter förflöt utan problem. I badet avancerade vi med ett nytt grep och Loke fick en liten hink med vatten över huvudet. Inte alls läskigt sa han. I övrigt plaskade han på bra och man får ju hålla i honom ordentligt emellanåt!

Väl hemma tog vi en promenad tillsammans med Axel. Loke somnade i vagnen och fortsatte även en stund efter att vi kommit tillbaka. Lite ogräsrensning blev det då, och även lite efter att Loke vaknat.

Det är en superhärlig kväll verkligen och vi har precis grillat och suttit ute. Härligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.