Läkarbesök och babysim

Två saker på agendan för idag! Först nu på förmiddagen ska vi åka in till Alingsås till läkaren för att kolla upp Lokes blåsljud på hjärtat. Axel jobbar hemma idag så vi åker in alla tre.

Lite senare idag ska vi på babysim, vi missade ju förra veckan eftersom vi var i Gullspång då så vi är taggade! Axel hoppar över denna gång så där blir det jag och Loke som hoppar i plurret. Det ska bli roligt!

Gårdagens föräldraträff var lite menlös, bortsett från att vi träffade de andra mammorna och barnen. Den skulle handla om sömn och språk och det som sades om sömn var i princip ”innan ett års ålder talar vi inte om sömnproblem, men en bra nattningsrutin kan vara bra”. Och sen var det inget mer med det. Sen var det ingen av oss fem som var där som upplevde några direkta ”sömnproblem” heller så det hade kanske varit skillnad om någon hade haft det.

Vi pratade inte mycket om språkutveckling heller. Vi såg en kort film om i vilken ordning barnen lär sig prata/göra ljud och de nämnde att det är viktigt att prata, sjunga och läsa med sitt barn för att främja utvecklingen och öka barnets ordförråd.

Så här läste vi en tidning som kom med posten igår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.