På besök

Sicken härlig dag det blev! Jag och Axel började med en del trädgårdsgöra i förmiddags och tog tag i att väcka upp grönsakslandet efter vintern. Vi är inte klara än men vi hann en bit i alla fall med ogräsrensning, kantgrävning och bortklippning av gamla grenar ur hallonbuskarna. Axel hämtade lite hästgödsel också och la ut så vid nästa tillfälle ska vi dra igång jordfräsen och fräsa runt lite. I år ska vi försöka ordna upp jordgubbsplantorna också, det är lite kaos där.

Vi har även lämnat tillbaka badtunnan idag och kört vidare till Partille där vi hälsat på Linda och Sofia med familj. Jag hade Alice, och även senare Kaprifol, i Sofias stall ca 2009-2014 om jag minns rätt och jag har varit där nån gång efter att jag flyttat. Nu var det dock ett tag sen och det har hänt massor så det var superkul att kika runt (ridhus, ombyggnad i stallet, fler lösdrifter, höautomater mm). Och såklart kul att träffa Linda och Sofia, och fina Esmeé (Blondies föl) som fyller fyra år idag! Här borde jag ha NÅN rolig bild från idag men den enda jag har är denna:

”Trött och söt på vägen hem”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.